23948sdkhjf

Transportfirmaer støtter brysterne

I alt støttede 19 virksomheder og institutioner op om arrangementet "Avedøre Holme Holder på Brysterne."

Der blev indsamlet intet mindre end 105.240 kroner. Det hele kulminerede sidste fredag den 26. oktober 2018 - "Pink Friday" - hvor mere end 140 mennesker stod klar til at vise deres støtte ved enten at gå 3 km eller løbe 5 km.

Tallene for kræft er rammende og i DB Schenker ønsker man at støtte indsamlingen, så der kommer flere midler til forskning på området.

- Jeg tror alle virksomheder på den ene eller anden måde har haft kræft tæt på, siger HR chef i DB Schenker, Jesper Georgi.

- Det påvirker os alle, når en kollega på den ene eller anden måde har sygdommen tæt på sig. Derfor er vi glade for, at give vores medarbejdere muligheden for at støtte denne sag.

Stod sammen som team
Som virksomhed kan man selvfølgelig ikke lukke hele forretningen i et par timer, men DB Schenkers medarbejdere har tilmeldt sig i det omfang, der kunne lad sig gøre fra afdeling til afdeling. På deres trøjer står der Team DB Schenker, fordi selvom ikke alle medarbejdere kunne deltage, står virksomheden sammen som et team, og var repræsenteret ved sidste fredags event.

Af Kræftens Bekæmpelses statistik fremgår det at:

Hver tredje dansker rammes af kræft inden de er fyldt 75 år.

På årsbasis får cirka 37.200 danskere kræft, hvilket svarer til 102 mennesker om dagen eller én hvert kvarter.

Cirka 285.000 dansker lever med en kræftdiagnose.

Grillpølse og sodavand
Det var en dejlig fredag på Avedøre Holme, vejret var ikke helt med os, men stemningen var i top. Virksomhederne fik rig mulighed for at netværke og skabe nye relationer over grillpølser og sodavand efter gå- og løbeturen.

Arrangørerne bag det gode initiativ er All Graphic, KLS Pureprint og Roche. Målet var at indsamle 100.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse, så arrangørerne er ovenud tilfredse med det flotte resultat og de mange deltagere.

19 virksomhede deltog
I alt 19 virksomheder med domicil på Avedøre Holme deltog.

Det var: Toldkonsulenterne - Ove C. Bjerregaard A/S – DBI - Kontra Coffee - Legrand Scandinavia – Scandiwear - All Graphic - KLS Pureprint – Palfinger – BMS - Schenker - Lokal KB – Hvidovre kommune – Sundhedscentret - Aristo Pharma Nordic - Autronica Fire and Security A/S - Støt Brysterne - Santander Consumer Bank – Roche.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.32