23948sdkhjf

Hurtig og kompakt akku-bajonetsav

AEG har sendt en ny 18V i bajonetsav med kulfri motor på markedet. BUS18BL-0, hedder den nye bajonetsav med høj og aggressiv skærehastighed og med pendelfunktion, som yderligere forbedre skærekraften.
Den kulfri 18V motor kan levere hastigheder på op til 3.200 slag pr. min., hvilket gør det muligt for professionelle fagfolk, som eksempelvis vvs´er, tømrere, autoophuggere samt brand- og redningstjenester, at udfører hurtige snit i træ og metal.

- Savens kulfri motor har en høj effekt og suppleres perfekt af en slaglængde på 28 mm hvilke giver en god skærekapacitet. Er der brug for en hurtigere og mere aggressiv skæring, skifter man blot til pendelfunktionen. Med den ellipseformede skærebevægelse gør pendelfunktionen det let at udføre nedrivningsarbejde, og den gennemskærer blødere materialer dobbelt så hurtigt, siger Marcus Fritz, Product Manager hos AEG
Saven er meget kompakt med en længde på kun 441 mm og en vægt på 3,1 kg. Og kombineret med en konstruktion, som reducerer vibrationerne samt et formstøbt mikrostruktur greb, er saven også rent ergonomisk med i den bedste klasse.
Det indbyggede LED-lys sikre at man altid har perfekt udsyn til arbejdsfladen, selv i de mørkeste kroge, og FIXTEC-klingesystemet gør det hurtigt og nemt at skifte klinge - uden risiko for at brænde fingrene.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078