23948sdkhjf

Stort installatørfirma udvider på Sjælland

SIF Gruppen A/S med hovedsæde i Søborg rykker tæt på kunderne i Vestsjælland og etablerer ny afdeling med 10 medarbejdere og to lærlinge på Stejlhøj i Kalundborg.

- Vi vil vokse lokalt, og med tilgang af flere store opgaver i Kalundborg og Holbæk er tiden inde til at rykke helt tæt på kunderne i Vestsjælland, siger administrerende direktør Lars Mejlby i en pressemeddelelse.

Foruden store installations- og serviceopgaver for Novozymes er det el-entreprisen på Kalundborg Station og en rammeaftale med Holbæk Kommune, der har skabt behov for at supplere de eksisterende afdelinger i Søborg, Roskilde og Næstved.

- Vi vil være en lokal virksomhed, der med lokal arbejdskraft, lokale indkøb og respekt for lokale traditioner bidrager til at udvikle området på områdets egne præmisser. På den baggrund ser vi vores nye afdeling i Kalundborg som krumtap i en fortsat udbygning af alle vores aktiviteter i Vestsjælland, og målet er, at afdelingen over de kommende år løbende skal fordoble sine aktiviteter og bemanding, siger Lars Mejlby.

SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen, der i 1918 åbnede Skovshoved Installationsforretning som et lokalt enkeltmandsfirma nord for København. De senere år er virksomheden vokset betydeligt og beskæftiger i dag omkring 350 medarbejdere. I seneste regnskabsår bevægede omsætningen sig for første gang over 300 millioner kroner, hvilket var 20 procent mere end året før.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11