23948sdkhjf

Største ordre til dato: Nordsjællandsk byggefirma skal renovere på Amager

Over de næste tre år skal Vida A/S fra Helsingør renovere den almene boligbebyggelse, Saltværkshuse, på Amager.

Kontrakten har en værdi af 146 mio. kroner og er dermed Vidas største byggesag til dato.

- Vi har igennem flere år arbejdet målrettet på at gøre vores virksomhed interessant som samarbejdspartner for netop professionelle bygherre som Boligorganisationen Tårnbyhuse – hvilket vi noterer, med en vis stolthed og tilfredshed, ser ud til at være lykkedes. Det er ingen hemmelighed, at tilbudsprocessen har været omfattende og hård, med flere udbuds- og besparelsesrunder, og vi har lagt mange kræfter i dette tilbudsarbejde, så vi er naturligvis meget tilfredse med resultatet og glæder os til at komme i gang, siger sektionsdirektør Morten Elleskov i en pressemeddelelse.

Saltværkshuse består i dag af 196 utidssvarende boliger, som gennem ombygning og sammenlægning reduceres til 136 lyse og moderne lejligheder.

Med projektet etableres familieboliger, handicapvenlige boliger med elevator og nye tagterrasser. Desuden skal taget og vinduerne udskiftes, der skal etableres altaner og private haver, og endelig skal alle lejligheder opgraderes med nye tekniske installationer, køkkener, badeværelser og gulve.

Domus Arkitekter og Torkil Laursen Rådgivende Ingeniørfirma udgør rådgiverteamet på projektet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093