23948sdkhjf

Dansk Affald A/S på private hænder

Efter en årrække som fælleskommunalt affaldsselskab kommer Dansk Affald A/S i Vojens nu på private hænder.

Damifo A/S i Roskilde har købt selskabet og de knap 12.000 kvadratmeter produktion, lager og kontor, skriver Damifo i en pressemeddelelse.

Den sjællandske virksomhed har i forvejen aktiviteter i Hovedstadsområdet, men med købet af det Dansk Affald A/S, er Damifo nu klar til at vokse vest for Storebælt.

Direktøren bliver
Ejerkredsen i Dansk Affald A/S har indtil nu været Haderslev og Vejen Kommune gennem Affaldsregion Nord I/S.

Selvom ejerkredsen ændres, fastholdes de 28 stillinger i Dansk Affald og direktør Bjørn Stender skal fortsat stå i spidsen for selskabet.

Damifo håndterer primært affald fra private nedrivningsentreprenører, mens Dansk Affald er specialiseret i husstandsaffald fra flere af kommuners borgere.  

Da det fælleskommunale affaldsselskab ifølge lovgivningen ikke må modtage industrielt affald, vil mulighederne for at udnytte byggeaffald og husholdningsaffald på tværs af landet nu stige med Damifos overtagelse af Dansk Affald.

- Vi ser frem til at prøve kræfter med nye affaldsfraktioner. Samtidig giver det god mening, at jyske private virksomheder får mulighed for at aflevere affald fra nedrivning af bygninger, anlæg og andet affald, som de skal af med, siger administrerende direktør John Kaldahl fra Damifo A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188