23948sdkhjf

25 års jubilar: Han er mest til prof-kunderne

Faktisk er det 30 år siden at Lars mødte på arbejde i Bygma for første gang. Men med en afstikker på 1 ½ år til anden virksomhed, bliver det til 25 år i sammenhæng. ”Det har været 25 gode år” siger Lars, der dagligt kører de 60 km fra bopælen i Herning til Bygma Jelling og hver dag glæder sig til at komme på arbejdet.

Lars Mølsted Jørgensen blev udlært på Videbæk Tømmerhandel, og straks efter ansat på Herning Tømmergård. Siden arbejdede han gennem 4 år som sælger i Bygma Herning, før han forlod virksomheden for at prøve kræfter med noget nyt. Men da Bygma Herning - i forbindelse med køb af Jelling Trælast – ringede og tilbød Lars jobbet som butikschef, var han ikke sen til at takke ja.

Landtømmerhandel med lokale kunder
- Bygma Jelling var en mindre forretning med kun to ansatte i butikken, og det var både sjovt og udfordrende at være med til at bygge den op, fortæller Lars Mølsted Jørgensen.
- Det var primært en landtømmerhandel med lokale kunder. Efter Bygmas overtagelse blev forretningen mere strømlinet og vi begyndte at fokusere på prof-kunderne. Heldigvis betjener vi også stadig både landmænd og private kunder.

Fokus på proff-kunder
I dag er Lars, efter eget valg, intern sælger i butikken. ”Det fungerer så godt her” siger han, ”vi er 3 sælgere med hver vores spidskompetence. Mit speciale er håndværktøj og el-værktøj, men vi kender også til de andres fagområder, og er gode til at hjælpe hinanden. De private kunder er bestemt meget velkomne i butikken, men det er især udfordrende og varieret at betjene de professionelle håndværkere. De ved ofte hvad de vil have, men er også gode for en gang faglig sparring, hvilket stiller krav til os sælgere om hele tiden at være på forkant med den nyeste viden.

Lars helt privat
Meget af Lars’ fritid tilbringes med familien, som består af kæresten Ina og 6 sammenbragte, nu voksne børn. Familien tæller også både barnebarn og bonusbørnebørn. Lars og Ina holder af at rejse; én gang om året går turen til en fjernere destination, og flere gange om året drager de sammen til yndlings-destinationen Mallorca.
25 års jubilæet den 1. december markeres internt i Bygma.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079