23948sdkhjf

IAA-trailer til Give Sværgods

Give Sværgods har netop hentet en ny 4-akslet SDC udtrækstrailer ved Jørn Bolding A/S i Esbjerg. På traileren er der monteret fire BPW Eco-Plus aksler med luftaffjedring og trommelbremser. Der er liftaksel på første og tredje aksel, fjerde aksel er selvsporende.

Ved almindelig kørsel er totalvægten 48.000 kg. Som blokvogn øges totalvægten til 54.000 kg. Det giver en nyttelast på 43.000 kg.

Køretøjet er udtrækbar med 7.610 mm, så det får en totallængde på 21.200 mm.

Traileren er udstyret med syv par stokkehuller og tilhørende stokke. Det er en del af standardudstyret sammen med otte par surringsringe i lastefladen med 5 ton kapacitet. Derudover har den dobbelte vanger.

Som ekstraudstyr kan blandt andet nævnes Wabco "smartboard" og fire par Twistlock containerlåse til to 20 fods containere eller en enkelt 40 fods container.

Mange byggeelementer
- Vi har nu kørt med traileren i 14 dage, og jeg synes, det er en rigtig god trailer, fortæller Finn Hansen fra Give Sværgods. Vi forventer, den har en lang levetid.

- Vi bruger den til lidt af hvert. Vi kører meget med byggeelementer. Det skal den nye trailer også bruges til, siger Finn Hansen.

- Vores kraner og lastbiler er i brug hele året til transport og montage af blandt andet betonelementer, træ-elementer og stålspær. Meget bruges til staldbyggeri og industri.

- Blandt vores faste kunder er Give Elementer og Give Stålspær, som begge er store inden for staldbyggeri.

- Alle vores chauffører er meget erfarne både i at køre de tunge transporter og føre kranen, når læsset når frem til pladsen.

Ansætter Rafn nummer to
Finn Hansen fortæller også, at han netop har ansat Jan Rafn som daglig leder af blokvognsafdelingen. Jans søn Morten arbejder allerede i virksomheden som disponent, så Give Sværgods har nu to stk. Rafn ansat.

- Jan skal afløse Erik Madsen, som har ønsket at trappe lidt ned. Erik har været med i mange år, og han er netop blevet 70 år. Så han vil gerne have en lidt kortere arbejdstid. Han er nu blevet ansvarlig for køb og salg af materiel.

- Han har et stort kontaktnet, og det er guld værd, når man som os sælger brugt materiel for omkring 50 millioner kroner årligt, slutter Finn Hansen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094