23948sdkhjf

Topchef forlader Optimera-ejer

Jesper Faurholdt siger inden længe farvel til sin nuværende stilling som administrerende direktør i den franske byggevarekoncern Saint Gobain Distribution Denmark, der primært står bag Brdr. Dahl og byggecenterkæden Optimera.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

1. februar tiltræder han som ny adm. direktør for Danske Shoppingcentre, der ejer 17 af Danmarks mest kendte shoppingcentre.

Jesper Faurholdt forlader stillingen i byggevarekoncernen efter 3½ år på topposten.

Før det var han administrerende direktør i Kvickly gennem 4½ år. 

Saint Gobain Distribution Denmark havde sidste år en omsætning på 4.324 mio. kr.

Med sine mange år som topchef er han derfor også klar til at indtage førersædet i Danske Shoppingcentre:

- Jeg ser shoppingcentre som oplevelsescentre, hvor familie og venner tilbringer kvalitetstid sammen, uanset om målet er at handle, spise eller noget helt tredje. Det er der heldigvis flere og flere, der gør, og der er både kommet flere kunder og en større omsætning i de 17 centre over de seneste år. Den udvikling skal fortsætte, og det kræver investeringer, som jeg glæder mig til at stå i spidsen for, siger Jesper Faurholt, hvis afløser endnu ikke er fundet. 

Danske Shoppingcentre blev oprettet i januar 2018, efter ATP købte 50 pct. af Danica Pensions centerportefølje for ca. 7 mia. kr.

Siden har Danske Shoppingcentre købt herningCentret og opnået fuldt ejerskab af Randers Storcenter. Jesper Faurholdt bliver Danske Shoppingcentres første administrerende direktør.

Jesper Faurholdt er ikke den eneste, der tiltræder en stilling hos Danske Shoppingcentre.

Det samme gælder den nu tidligere administrerende direktør i ATP Ejendomme, Michael Nielsen, der bliver ny økonomidirektør. Hans jobskifte blev offentliggjort i sidste uge.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14