23948sdkhjf

HM Entreprenør henter tidligere VAM-chef

Anlægsentreprenøren HM Entreprenør A/S fra Horsens har ansat Benny Kristensen som ny adm. direktør med virkning fra 1. januar 2019.

Han erstatter Michael Mortensen, der også er indehaver, som topchef.

- HM har nået et niveau, hvor jeg har måttet erkende, at jeg ikke længere kan have den opmærksomhed og det fokus på alle dele af forretningen, som, jeg ved, er nødvendig for at sikre den fortsatte udvikling og vækst - og ikke mindst for medarbejderne, lyder det fra Michael Mortensen i en pressemeddelelse.

Heri skriver han også:

- Jeg brænder for samarbejdet med kunderne og optimering af driften. Det er der, jeg er stærkest, og her jeg bruger mine kompetencer og styrker bedst. Jeg skal ud og have mudder på træskoene.

Det er nødvendigt også at have fuld fokus på ledelsen af forretningen og medarbejderne, og jeg glæder mig meget til at overlade roret til Benny.

Nye udfordringer
Benny Kristensen har senest været hos en anden anlægsentreprenør, VAM A/S fra Djursland. Her stoppede han i sommer.

- HM Entreprenør er en spændende og dynamisk virksomhed i positiv udvikling og som præsterer meget flotte resultater.

Jeg glæder mig til nye udfordringer og ser frem til min tiltrædelse umiddelbart efter nytår, og ikke mindst, at blive en del af holdet hos HM Entreprenør, siger han.

I pressemeddelelsen forklarer HM Entreprenør, at målet med ansættelsen af en ny adm. direktør er, at "sikre den fremtidige udvikling af HM, så virksomheden stadig er den fortrukne leverandør af jord, kloak, beton og belægning".

Fremgang i 2017/18
HM Entreprenør offentliggjorde for nylig regnskab for 2017/18.

Bundlinjen blev i regnskabsåret løftet til 28,1 mio. kr. før skat fra 12,1 mio. kr., mens en vækst på 12 pct. sendte omsætningen op i 380 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141