23948sdkhjf

Finanslov med mange blå mærker

"Regeringens finanslov med Dansk Folkeparti er på mange måder en traditionel og ganske solid finanslov".

Det skriver Licitationen-Byggeriets Dagblad på lederplads

"Selvom det er den ca. 750 millioner kroner store indsats for maksimalt 125 uregerlige, udviste asylansøgere der løber med overskrifterne, så indeholder finansloven flere gode takter i forhold til såvel infrastrukturprojekter, klimaforanstaltninger og fortsættelse af arbejdet med at nedbringe byrderne for erhvervslivet

Til gengæld er der ikke et ord om, hvordan man fra politisk side yderligere kan være med til at sikre, at der er tilstrækkeligt med kvalificeret arbejdskraft til at holde dampen oppe og sikre den forsatte udvikling af velfærdssamfundet.

Her melder regeringen og Dansk Folkeparti tilsyneladende pas og har reelt ikke nogle kort på hånden til at løse problemet", konstaterer Licitationen-Byggeriets Dagblad og fortsætter: 

"En lille håndsrækning bliver det dog til. Fremover bliver det mere økonomisk attraktivt for pensionister at fastholde tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det vil alt andet lige betyde, at de arbejdskrafthungrende virksomheder får mulighed for at fastholde det grå guld lidt længere. Men det batter nu nok ikke så meget i forhold til det store billede, men er da trods alt en skridt i den rigtige retning.

Mest af alt oser den nye finanslov imidlertid af symbolpolitik. Regeringens aftale med Dansk Folkeparti er først og fremmest et bolværk, der skal holde Socialdemokratiet fra magten. Og i den henseende har blå blok gjort et solidt stykke arbejde", hedder det på lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141