23948sdkhjf

Limproducent hænger godt med

Lim-, fugemasse- og spartelproducenten Dana Lim er er godt tilfreds med årsregnskabet for 2018. Det viser en omsætning på 377 mio. kr. og et årsresultat før skat på 11,3 mio. kr.
Der er pæn vækst i Norge og Sverige. Ligeledes kan investeringer på flere fronter, som skal understøtte vækstambitionerne i netop de nordiske lande, aflæses i den øgede omsætning.

- Årets resultat er særdeles positivt og viser, at vores vækstambitioner er lykkedes. Sidste år investerede vi massivt i 3.800 kvm. nye lagerbygninger, der nu huser et nyt færdigvarelager. Det gjorde vi for at optimere produktionen og vores logistik. Samtidig har vi fået flere medarbejderressourcer i de nordiske lande. Vi har dermed opbygget en solid platform for fremtiden, siger adm. direktør i Dana Lim, Lars Christensen.

I en pressemeddelelse fremhæver Dana Lim, at en stor del af den succesfulde strategi skal findes i virksomhedens fokus på medarbejderne.
En god virksomhedskultur, der hylder trivsel, tillid og faglig stolthed, har altid været på dagsordenen hos Dana Lim. Og med sidste års certificering ”Great Place To Work” er Dana Lim officielt en af landets bedste arbejdspladser, hedder det i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11