23948sdkhjf

Klar til at tjene flere penge, mester ?

Hvis du står over for at skulle effektivisere din virksomhed med nye, effektive værktøjer, så kan du spare mange timer på Google-søgninger, og i stedet bruge væsentligt mindre tid på at besøge Dansk Byggeris IT-messe når den rammer Taastrup den 5. februar og Aarhus den 6. februar 2019. Her er mere end 30 IT-leverandører samlet. Og de er klar til i øjenhøjde at vise IT-værktøjer som er målrettet til bygge- og anlægsbranchen.

Dansk Byggeri IT-messe 2019 er den største og mest målrettede mulighed for at se de bedste IT-værktøjer til bygge- og anlægsbranchen. Arrangørteamet bag IT-messen, Dansk Byggeri og BASIT, gør sig umage med at finde IT-leverandører med IT-værktøjer som dækker hele processen fra tilbudsgivning, planlægning til udførelse og aflevering, samt den understøttende administration. Du kan ikke alene se IT-værktøjerne på Dansk Byggeris IT-messe, du kan også få en demo og prøve dem i praksis.

- Hvert år forsøger vi at gøre IT-messen bedre. Vi følger op på alle IT-messerne med evalueringer, og ved at tale med de besøgende håndværks- og entreprenørvirksomheder. De input vi får, tager vi meget alvorligt for at sikre, at vi skaber den bedste IT-messe, som benhårdt er målrettet håndværkere og entreprenører, siger direktør i Dansk Byggeri Michael H. Nielsen.
- Vi ser heldigvis rigtig mange som kommer tilbage år efter år for at finde IT-værktøjer, der passer til deres forretning, eller bare holde sig orienteret og opdateret om de nyeste tendenser. Dertil fortæller flere end 75 pct. af gæsterne, at de er tilfredse eller meget tilfredse med kvaliteten af udstillerne og udbuddet af IT-værktøjer.
På IT-messen er du altså garanteret at se IT-værktøjer, der passer ind i din hverdag, og som er testet af andre håndværkere eller entreprenører, understreger Michael H. Nielsen.

Det handler om tid og penge
- Det vigtigste evalueringspunkt for arrangørteamet er, at 70 pct. af de besøgende har tænkt sig at benytte nogle af de produkter og ydelser, de blev præsenteret for på IT-messen. Udbuddet af IT-værktøjer er steget markant de seneste år, og det skyldes blandt andet de store potentialer der ligger i øget digitalisering, siger Michael H. Nielsen.
- Dansk Byggeri IT-messe har igennem årerne været mødestedet for mange af vores medlemmer og IT-leverandører. Vi er meget tilfredse med, at vi sammen med BASIT har skabt en levende og dynamisk platform, som har været grundlaget for digitalisering i mange af vores små og mellemstore virksomheder, fremhæver Michael H. Nielsen.
Det uvildige IT-rådgivningsfirma BASIT tager ansvaret for IT-leverandørvalget alvorligt, og stiller krav til udstillerne om, at IT-værktøjerne på messen skal være målrettet og skal passe ind i håndværkernes og entreprenørernes hverdag.
- Det skal være et skridt i den rigtige retning at finde et IT-værktøj på Dansk Byggeri IT-messe. Vores mål er at spare de deltagende håndværks- og entreprenørvirksomheder for tid og penge, siger Martin Profit Jakobsen.

Går ikke forgæves
- Finder du ikke det, du leder efter på Dansk Byggeri IT-messe 2019, står Dansk Byggeri og BASIT sammen om at hjælpe dig videre. Det kan være med at komme helt i mål med et IT-valg, eller hjælp til implementering af et IT-værktøj, som er fundet og valgt via et besøg på Dansk Byggeri IT-messe 2019, lyder det fra arrangørerne.

Se programmet og tilmeld dig her
Det er gratis for medlemmer af Dansk Byggeri at deltage mens andre er velkomne mod betaling af et deltagergebyr på 400,- kr. + moms per deltager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109