23948sdkhjf

Pris til NCC for sikkerhed

NCC trækker nye kabler for Energinet på nogle centrale strækninger i Københavns-området. Det er en udfordrende opgave, hvor der på grund af forholdene undervejs blandt andet skal graves dybere end sædvanligt. Det kræver ekstra opmærksomhed på sikkerheden.

Torsdag modtog NCC så Energinets arbejdsmiljøpris for sikkerhed.

Charlotte Ægidius, arbejdsmiljøkoordinator, havde indstillet NCC til prisen, og hun sagde blandt ved overdragelse af diplomet.

- Jeg er rigtig stolt over at stå her i dag og skulle overrække jer et diplom som bevis på, at I er modtagere af Energinets arbejdsmiljøpris 2018. Det daglige arbejde med sikkerhed & arbejdsmiljø er noget vi gør både for os selv og hinanden. Og jeg ved fra mit samarbejde med jer, at I, præcis som vi hos Energinet, har fokus på, at det vi laver skal være sikkert, så vi alle kommer hjem til vores kære, når arbejdsdagen er slut.

Som begrundelse for at tildele NCC Energinets arbejdsmiljøpris, nævnte Charlotte Ægidius, den ”overdækkede cykelsti” skabt af container, som NCC etablerede langs Vejlands Alle.

- I fastholdt et vedvarende højt fokus på sikkerheden, da I tænkte i tre dimensioner, og på den måde etablerede både et sikkert arbejdsområde for medarbejderne og samtidig satte sikkerheden og fremkommeligheden for de mange trafikanter (biler, cyklister & fodgængere red.) i højsædet.

Hos NCC modtaget prisen selvsagt med stolthed.

- Vi er stolte over at modtage prisen. Det er en anerkendelse af, at vi arbejder meget fokuseret med sikkerhed,” siger produktionschef Mads S. Jørgensen. ”Det gælder både sikkerheden for de mennesker, der bor i området, trafikanter og naturligvis vores egne medarbejdere.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126