23948sdkhjf

Gør din virksomhed mere lønsom, mester!

Teknologisk set er byggeriet med helt fremme når det gælder effektiv produktion. Driftsmæssigt halter det.
Der bliver ofte peget finger af byggebranchen fordi virksomhederne halter bagefter andre brancher, når det gælder investering i it-værktøj, som kan være med til at effektivisere driften.
Og det helt klart et reelt problem, som branchen skal gøre noget ved for at øge lønsomheden. Men det er også værd at bemærke, at bygge- og anlægsbranchen, når det gælder selve produktionen, er frontløbere i forhold til investering i ny teknologi.

På anlægsområdet er entreprenørmaskinerne spækket med moderne teknologi som optimerer løsningen af opgaverne og som samtidig er med til at gøre branchen både mere bæredygtig miljømæssigt set, men også økonomisk qua øget produktivitet.
På byggeområdet gør avanceret teknologi det muligt for entreprenørerne og håndværkerne at efterkomme stort set alle mulige og umulige krav og ønsker fra bygherrer, ingeniører og arkitekter.
Sensorteknologi, droner og avancerede løsninger i forhold til intelligente huse er også med til at tegne et billede af den hjemlige bygge- og anlægsbranche som tager teknologiske kvantespring.

Det viser noget om branchens praktiske tilgang til metodeudvikling. Det viser også, at de leverandører, som leverer it-værktøj til at optimer driften i byggeriets virksomheder, skal kridte skoene for at få foden indenfor

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078