23948sdkhjf

Sælg borgernes gæld til det offentlige til private inkassofirmaer

I stedet for at eftergive gæld til det offentlige burde staten sælge gælden og få penge i kassen
For mange retskafne borger, der betaler enhver sit, herunder også skat, er det uforståeligt, at politikerne nu eftergiver andre borgeres offentlige gæld for sammenlagt 5,8 mia. kr.
De fleste er klar til at slå en streg over den gæld, som nogle har sat sig i og af forskellige årsager aldrig vil være i stand til at betale. De mennesker vil de fleste gerne hjælpe videre.

Men de borgere der har evnen til at betale, de skal selvfølge betale.

Eftergivelsen af gælden viser noget om et statsapparat, som tilsyneladende ikke formår at gøre arbejdet ordentligt. Det er mangel på respekt for de øvrige skatteborgere og det udstiller i den grad både mange embedsmænd og politikere som ineffektive i forhold til at administrere samfundets fælles midler. Det viser også noget om nogle borgere, som tilsyneladende er ligeglade med fællesskabet.

Politikerne har kastet håndklædet i ringen fordi det vil koste 7 mia. at inddrive gælden på 5,8 mia. kr. Og så vil man endda i bedste fald måske kun få det halve af gælden hevet hjem.
Måske skulle Skat sælge gælden til private inkassofirmaer for nogle milliarder og få lidt penge i kassen i stedet for bare at give op.

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422