23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for VVS-grossist og byggecenter

Saint-Gobain Distribution Denmark er klar med en ny administrerende direktør, som skal lede koncernen, der i Danmark blandt andet tæller VVS-grossisten Brødrene Dahl, trælastkæden Optimera og ventilationsgrossisten Øland.

Peter Møller hedder den nye mand ved roret, som afløser Jesper Faurholdt. Peter Møller er en velkendt skikkelse i Saint-Gobain sammenhæng. Han har ad flere omgange haft ansvar for salg og marketing i Saint-Gobains selskaber verden over – senest som international marketingsdirektør for Saint-Gobains gipsaktiviteter ved hovedsædet i Frankrig.

Peter Møller vender hjem til Danmark og jobbet som administrerende direktør i Saint-Gobain Distribution Denmark efter mere end 21 år i udlandet. En rejse der har ført ham verden rundt med arbejde og bopæl i ni lande på fire forskellige kontinenter – blandt andet med pit-stop i Tyskland, Irland, Frankrig og Australien. Senest kommer Peter Møller fra seks år i Australien som Executive General Manager i Viridian Glass med ansvar for profit & loss i en virksomhed med 38 anlæg og 1.400 medarbejdere.

I Viridian Glass var Peter Møllers opgave klar. Der var behov for en kraftig turnaround, hvor et stort millionunderskud skulle vendes til plus. Det gennemførte han blandt andet ved at sætte medarbejdermotivation på dagsordenen. Med et stærkt fokus på kommunikative og interpersonelle kompetencer kom Peter Møller ind på livet af virksomhedens interessenter og skabte bæredygtige løsninger.

- Jeg er netop landet på kontoret i Brøndby, og jeg glæder mig meget til at arbejde med organisationen og de stærke kæder. Jeg kender jo Saint-Gobain koncernen rigtig godt, så min første opgave bliver at lære kæderne bedre at kende. Og endnu vigtigere medarbejderne. Det er i min optik primært mennesker, der rykker en virksomhed og et brand. Med de rigtige rammer og stor motivation blandt gode kollegaer kan næsten alle mål nås. Det er den tro og energi, jeg tager med mig, siger Peter Møller.

Privat bor Peter Møller og hans hustru i Klampenborg tæt ved Dyrehaven. Parret har to store børn, der begge går på CBS.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11