23948sdkhjf

SE LISTEN: Her er byggecentrenes bedste leverandører

Så er kampen om at blive den bedste leverandør og samarbejdspartner for byggecentrene for alvor skudt i gang.

Prisen bliver givet til den leverandør, som har et bredt samarbejde med Danske Byggecentres medlemsforretninger. Det kan bl.a. være inden for følgende områder: Yder leveringssikkerhed, har et bredt produktudvalg af høj kvalitet, arbejder på at skabe bedre løsninger samt kvalitetssikrer deres produkter, services og leverancer.

- Hos Danske Byggecentre ser vi vores leverandører som vigtige samarbejdspartnere. Det gode samarbejde, vi har med dem, er altafgørende for vores egen succes. Derfor vil vi gerne hylde den gode samarbejdspartner ved at uddele en pris til den leverandør, der har udmærket sig mest i samarbejdet med Danske Byggecentres medlemsforretninger, siger Palle Thomsen, adm. direktør Danske Byggecentre.

Det er Danske Byggecentres egne medlemmer, der nominerer leverandører til prisen og bestemmer vinderen. Prisen vil fremadrettet blive uddelt hvert andet ulige år.

Prisen ”Byggecentrenes Leverandør 2019” bliver uddelt på Danske Byggecentres Konference og Årsmøde 2019 den 31. januar i Aarhus

De nominerede i 2019 er:
• Saint-Gobain ISOVER
• Mascot International A/S
• ALFIX A/S
• Randers Tegl A/S
• Moland Byggevarer A/S
• Nilfisk Danmark A/S

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08