23948sdkhjf

HusCompagniet fejrer jubilæum med lokal salgsrekord

HusCompagniets afdeling i Nordjylland afleverede sidste år 193 huse. Det er en salgsrekord for filialen i Aalborg, som i år kan fejre sit 10 års jubilæum.

De pæne salgstal skyldes især en satsning på store udviklingsprojekter i byer som Frejlev, Svenstrup, Sønder Tranders, Støvring og Aabybro, hvor virksomheden på det seneste har opkøbt flere grunde.

- Noget af det, der for alvor har styrket vores salg gennem de seneste år, er vores strategi med at opkøbe jord. Det har fået vores salg til at peake og har også haft stor indflydelse på det gode år, vi netop har haft. Her har vi nemlig haft gang i rigtig mange spændende byudviklingsprojekter forskellige steder i Nordjylland, som er resulteret i mange solgte huse, siger HusCompagniets afdelingsdirektør i Aalborg, Peter Jakobsen. 

Hurtigt på markedet
Han havde kun selskab af salgschef Thomas Lindholt, da HusCompagniet åbnede sin afdeling på Assensvej i Aalborg i 2009. I dag sidder der 36 ansatte på Blytækkervej, hvor HusCompagniets nordjyske afdeling har hjemme.

- Vi kom egentlig ekstremt hurtigt ind på markedet, hvor vi allerede det første år fik solgt 41 huse, og i 2011 blev vi den største parcelhusbygger i Nordjylland. Det momentum har vi holdt, og med årene har det betydet, at vores medarbejderstab således også er vokset støt i takt med det øgede salg, siger Peter Jakobsen.

Med salgstallene for 2018 kan han se tilbage på et samlet salg af over 1.300 huse fra den nordjyske afdeling siden åbningen i 2009. 

Hård konkurrence
HusCompagniet har endnu ikke offentliggjort de samlede salgstal for 2018. Virksomheden – der er landets største husbygger – solgte 1.808 huse i 2017 på alle markeder, mens salget i Danmark var på 1.362 huse. Det gav en omsætning på 3.064 mio. kroner og resultat efter skat på 111 mio. kroner.

Ifølge HusCompagniet selv sidder virksomheden på omkring 30 procent af det hjemlige marked, hvor konkurrencen fortsat er benhård. Det skyldes ikke bare vækst hos de konkurrerende husbyggere, men også et varmt marked for brugte huse.

Således viser de seneste tal fra Boligsiden.dk, at der blev solgt rekordhøje 41.000 huse i løbet af de første ti måneder af 2018, mens priserne på landsplan steg med fire procent.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11