23948sdkhjf

25 år med lim, spartel og fugemasse

I dag fredag den 11. januar 2019 fejrer laboratoriechef Erik Andersen officielt sit 25 års jubilæum hos Dana Lim. Han har siden ansættelsen i 1994 været en vigtig del af udviklingen i både Dana Lim og branchen generelt.

- Der er sket enormt meget, og et emne som for eksempel miljø, der altid har fyldt meget hos Dana Lim, er nu også blevet en vigtig del af dagsordenen i branchen generelt. Samtidig har den digitale udvikling betydet, at det i dag er langt nemmere at indhente den information, der er nødvendig for at kunne udvikle skræddersyede produkter, som matcher de behov, slutbrugerne har, siger Erik Andersen og fortsætter:

- Noget af det mest spændende ved at arbejde med lim, spartel og fugemasse er netop, at de løser nogle meget håndgribelige udfordringer i en lang række forskellige sammenhænge, lige fra møbelproduktion til efterisolering af parcelhuse. Samtidig har vi hos Dana Lim en kultur, hvor der er kort vej fra idé til færdigt produkt, så vi hurtigt kan hjælpe kunderne med at få løst de udfordringer, de står med, uanset om det er velkendte eller helt nye problemstillinger, forklarer jubilaren.

Erik Andersen er oprindeligt uddannet kemiingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet i 1993. Han blev efter studiet ansat som R&D Engineer hos Dana Lim, som på daværende tidspunkt endnu var en mindre limproducent på det danske marked.
Efterfølgende blev Erik Andersen forfremmet til R&D Manager i 2004, inden han fire år senere blev ansat i sin nuværende stilling som laboratoriechef.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094