23948sdkhjf

Efter massiv brand i møbelfabrik: - Vi har ikke engang en skruemaskine tilbage

Det er en slukøret Dennis Granhøj, der i disse dage overvejer, hvordan fremtiden ser ud for ham og hans virksomhed GH Wood.

Onsdag brændte møbelfabrikken ved Fredericia ned til grunden, efter der gik ild i tagkonstruktionen på bygningen, mens håndværkere var ved at brænde det sidste tagpap fast.

- Vi har ikke engang en eneste skruemaskine tilbage. Alt er brændt ned, siger Dennis Granhøj til Wood Supply.

Tilbage er kun rester af vægge, mursten og lidt byggematerialer.

- Det er forfærdeligt. GH Wood var ikke bare arbejde for os. Det var levebrød og vores drøm. Det er alt, hvad vi havde og har, siger Dennis Granhøj.

Kæmper for en ny start
Selvom Dennis Granhøj lige nu kæmper med at bevare humøret, er han fast besluttet på, at GH Wood skal genopstå.

Men forsikringen spænder muligvis ben for, at det kan ske.

Som det ser ud lige nu er forsikringens udspil til en erstatning nemlig ikke tilstrækkeligt til, at GH Wood kan få en ny start med nye lokaler, materialer og maskiner.

- Hvis vi får en negativ tilbagemelding fra forsikringen, så går vi videre med det. Vi vil kæmpe for det alt, hvad vi kan, siger Dennis Grønhøj.

Får han en positiv tilbagemelding fra forsikringen, indleder han jagten på at finde nye lokaler.

Dennis Grønhøj har drevet GH Wood i fire år sammen med sin forlovede Maja Madsen, hvor de producerer træmøbler – særligt plankeborde.

I oktober rykkede de ind i de lokaler, der nu brændt ned til grunden. Planen med de nye lokaler var, at virksomheden skulle få en bedre placering og nu havde plads til et showroom. 

Det er endnu uvist, hvad årsagen er til, at branden udviklede sig så voldsomt, som den gjorde. Virksomhedsejeren fortæller, at det seneste han har hørt er, at kraftig vind måske var årsag til brandens hurtige vokseværk.

Udover GH Wood holdt også bilforretningen Car Next til i industribygningen ved Fredericia. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094