23948sdkhjf

Efter storbrand hos møbelfirma: Tagdækker-firma efterforskes

Medarbejdere fra Odense-firmaet Nr. Lyndelse Tagdækning var ved at lægge tagpap på møbelfirmaet GH Woods bygning, da der 9. januar udbrød en stor brand, som jævnede industribygningen med jorden.

Derfor efterforskes det nu, om det var medarbejdernes arbejde med at brænde tagpappet fast, der var årsag til branden. Det er nemlig politiets formodning, skriver Fyens.dk.

Mediet har også talt med Odense-firmaets direktør Jens Møller Jensen. Han beskriver branden som en ”dybt ulykkelig situation”.

- Jeg ved ikke, om vi kan gardere os imod det. Nu sker uheldet. Så er det sådan, det er. Vi kan ikke gøre fra eller til. Det er bare ærgerligt, at det sker. Uanset, hvor det var henne. Vi er dybt ulykkelige over det. Det må jeg sige, siger Jens Møller Jensen til mediet.

Intet i sagen er dog afgjort endnu. De medarbejdere, der arbejdet på taget, er blevet afhørt af politiet, der efterforsker sagen og forsøger at opklare årsagen til branden.

Det er også uvist, hvordan den kraftige vind onsdag morgen har påvirket branden, der i løbet af fire timer brændte bygningen ned til jorden.

Ejer af GH Wood, Dennis Granhøj, har mistet al inventar i bygningen. Han frygter, at de penge forsikringen vil betale ham ikke er nok til, at GH Wood kan genopstå

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093