23948sdkhjf

Byggecenter-medarbejdere sat på bænken

Mere end 200 entusiastiske medarbejdere fra byggecentre over hele landet deltog tirsdag i den årligt tilbagevendende værktøjsbegivenhed i Vingsted Centret ved Vejle.

Det er Bosch, der står for det store arrangement, som hvert år trækker fulde huse blandt andet fordi der er mulighed for både at se og teste en stor del af de værktøjsnyheder, som Bosch bringer på markedet i år.

Til forskel fra tidligere år, hvor byggecenter-medarbejderne har haft mulighed for at teste værktøjer ved at bore, save og høvle i forskellige materiale, så havde Bosch event-mesteren, Jan Lindbjerg i år allieret sig med tømreren, foredragsholderen og tv-stjernen Casper Kjerumgard for at give deltagerne endnu større udfordringer: De skulle holdvis bygge en bænk. Materialerne lå klar og værktøj var der jo nok af. Så der blev målt savet, høvlet, fræset og skruet til den helt store guldmedalje. For selvfølgelige skal man også konkurrere om at gøre det bedst, når man har værktøj i hånden.

- Fedt at få lov til at bruge værktøjet til at bygge noget. Det giver en helt anden fornemmelse, når man ved, at man er nødt til at koncentrere sig og få det hele til at passe sammen, som en af deltagerne sagde uden at løfte blikket fra laserstrålen på rundsaven.
- Vi skal jo gerne vinde konkurrencen og bygge den flotteste bænk, grinede han.


Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111