23948sdkhjf

Wicotec Kirkebjerg henter ny topchef hos Lindpro

Brian Ludvigsen er ny administrerende direktør i Wicotec Kirkebjerg (WK). Han tiltræder den 1. februar 2019, oplyser teknikentreprenøren.

Brian Ludvigsen, 40 år, kommer fra en divisions-direktørstilling i Lindpro og har yderligere erfaring fra stillinger i både Caverion og Bravida.

Den nye topmand skal sammen med WKs registrerede direktør, Claus Schmidt, danne makkerpar som direktion i selskabet.

Pension venter forgængeren 
Direktørskiftet kommer i forbindelse med, at den nuværende administrerende direktør Bjørn H. Krarup har valgt at gå på pension. 

Bjørn H. Krarup har været en del af ledelsen siden starten i 1984, og har igennem de sidste mange år stået i spidsen for firmaet og været en bærende kraft i udviklingen frem til firmaets nuværende position, som et af landets førende teknik- og anlægsentreprenører.

Landets trejdestørste teknikentreprenør

Wicotec Kirkebjerg er Danmarks tredjestrøste teknikentreprenør målt på omsætning, viser den seneste brancheanalyse, Byggeriets Top, udarbejdet af Nordiske Medier. 

Wicotec Kirkebjerg havde således en omsætning på 1,511 mia. kr. i 2017. Størst var Kemp & Lauritzen med en omsætning på 2,362 mia. kr., mens Bravida Danmark indtog andenpladsen med en 2017-omsætning på 1,967 mia. kr.

Læs mere om brancheanalyse af teknikentreprenørerne i Danmark: Teknikentreprenører kæmper fortsat med indtjeningen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096