23948sdkhjf

Malerne har taget spartelopgaverne til sig

Der blev skruet max op for X-faktoren hos Ardex på Nyborg Stævnet d. 24.-26. januar 2019. Producenten stod nemlig klar med hele to solide spartelnyheder, som åbner for en lang række helt nye muligheder for spændende maleropgaver både udenfor og inden døre.

- Spartling er en opgavetype, som malerne efterhånden har fået godt tag i, og mange har brugt det som en kærkommen specialiseringsmulighed. Der hersker nemlig ingen tvivl om, at maleren med de rette spartelmasser bag i bilen vil kunne byde ind på for eksempel de reparationer og genopretninger, som andre faggrupper ellers ville tage sig af, fortæller markedschef hos Ardex, Allan Petersen.
- Vi oplever, at flere og flere malermestre udvider deres forretning på denne måde. Derfor er vi også glade for at have to nye spartelmasser, som giver malerne endnu flere kort på hånden i kampen om kunderne, fremhæver han.

Multifunktionel spartelmasse
Teamet fra Ardex præsenterede blandt andet spartelmasse Ardex 818, som er en slags ”udendørs” pendant til den populære Ardex A 828. Den udmærker sig især ved at være lynhurtig og kan blandet andet anvendes på vægge, facader, sokler, hus- og havemure, kældre, trapper, gulve, overgange, lunker, huller osv.
- Det er kort sagt et rigtigt multifunktionelt produkt med utallige anvendelsesmuligheder. Alle malere kender Ardex A 828, og vi plejer at sige, at alt hvad de i dag kan lave inden døre med 828’ren, dét vil de fremover kunne lave udenfor eller i fugtige indendørsområder med Ardex 818, forklarer Allan Petersen.

Kreativt vægdesign
Den anden nyhed far firmaet er Ardex panDOMO Wall designspartelmassen. Med den i bilen vil malerne kunne udføre vægge i det efterspurgte rå betonlook og skabe helt unikke udtryk. De kan for eksempel også indfarve væggene i forskellige nuancer med spartelmassen, der er let at forarbejde og byder på fremragende vedhæftning.
- Ardex panDOMO Wall er udviklet for at skabe uendelige muligheder for kreativt design på væggene, uanset om det for eksempel drejer sig om et udstillingslokale, receptionsområdet i et hotel eller stuen i en privat bolig, fortæller Allan Petersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172