23948sdkhjf

Kurator: Massive tilgodehavende bag entreprenør-konkurs

Ledelsen i entreprenørvirksomhed Klemmensen & Nielsen ApS valgte sidst i januar at kaste håndklædet i ringen og indgive konkursbegæring.

Med konkursen i entreprenørfirmaet mistede 26 medarbejdere jobbet.

Forklaring er primært tilgodehavender i millionklassen. Det fortæller kurator i sagen, advokat Morten Ammentorp fra Advokatfirmaet Drachmann i Nykøbing Falster, til Lolland-Falsters Folketidende. 

Fem millioner i lokale projekter
Centralt står tilgodehavender på samlet fem millioner kroner i to lokale projekter.

På byggeriet af butiksbyggeriet Guldborgsundcentret i Nykøbing skulle Klemmensen & Nielsen have et tilgodehavende på 2 millioner, mens entreprenøren på det kombinerede bolig- og butiksprojekt Støberiet, også i Nykøbing, angiveligt har et tilgodehavende på 3 millioner kroner.

- Jeg er i boet blevet bekendt med de store tilgodehavender og har som noget af det første naturligvis sendt opkrævninger ud til de to bygherrer. Jeg håber selvfølgelig, at de betaler, men jeg er også fra den tidligere ledelse i Klemmensen & Nielsen blevet gjort bekendt med, at man på begge byggeprojekter åbenbart har nogle for mig endnu ikke nærmere klarlagte indsigelser mod byggeforløbet, og at man derfor ikke har betalt. Det vil jeg nu få undersøgt til bunds, siger Morten Ammentorp til Lolland-Falsters Folketidende.

Klemmensen & Nielsens ledelse indgav selv konkursbegæring til Skifteretten Nykøbing Falster. Det skete den 25. januar 2019. Retten tog selskabet under konkursbehandling den 28. januar.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126