23948sdkhjf

Holbæk Sportsby forsinket igen

Slut februar bliver til start maj for Holbæk Sportsbys ibrugtagning. Det er kommet frem efter, at Holbæk Kommune igen har sat Cowi, der er kommunens rådgiver på sportsby-projektet, til at undersøge byggeplanerne for projektet. Konklusionen er, at sportsbyen først er klar til ibrugtagning den 7. maj 2019. 

I oktober sidste år gik kommunen gennem de byggeplaner, fonden Holbæk Sportsby dengang fremlagde. Cowi’s gennemgang viste på det tidspunkt, at sportsbyen først kunne blive færdig den 22. februar. 

I rådgiverens gennemgang af den nuværende tidsplan fremgår det, at der fortsat arbejdes i mange af de områder, der skulle have været færdige i begyndelsen af januar. Firmaet angiver, at forsinkelserne blandt andet skal findes på sportsbyens 2. sal, i omklædningsrummene, i sundhedscentret og i klubloungen. 

Strammer grebet
At kommunen nu igen af egen drift har afdækket en forsinkelse, får borgmesteren til at stramme grebet. 

- Det er kritisabelt, at vi nu for anden gang har måttet afdække forsinkelsen, i stedet for at få de informationer fra Fonden Holbæk Sportsby. Derfor skal fonden også fremover lave ugentlige afrapporteringer på fremdriften i byggeriet. Vi skal simpelthen sikre os, at fonden nu overholder tidsplanen, siger borgmester Christina Krzyrosiak Hansen.

Fakta: Holbæk Sportsby

Holbæk Sportsby omfatter 22.500 kvm byggeri og et 42 ha stort udeareal. Projektet er tegnet af Kullegaard med Torkil Laursen, OBH-Gruppen og ISC som rådgivende ingeniører og Kragh & Berglund som landskabsarkitekt. Morten C. Henriksen A/S er entreprenør på byggeriet, der løber op i 325 mio. kr.

Projektet skaber faciliteter til blandt andet, ketchersport, boldspil, svømning, løb, parkour, ridning og BMX. Derudover indrettes sportsbyen til afholdelse af større arrangementer som eksempelvis koncerter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109