23948sdkhjf

Øland udvider produktporteføljen

Øland vil satser endnu mere på aggregater
Der er gang i Øland-forretningen, og der skal nu mere luft under vingerne. Ventilations- og isoleringsvirksomheden har lagt en ny plan for, hvor der skal sættes ind i 2019. Nøgleordet er aggregater.

Virksomheden Øland A/S, der er kendt for at producere ventilationsløsninger og isoleringsprodukter, har siden opstarten i 1981 haft fremgang år for år, og det er virksomheden ikke kommet sovende til. Hos Øland er det nemlig vigtigt hele tiden at nytænke og udvide, så virksomheden forbliver en betydende og nytænkende spiller på markedet.

- Det er vigtigt, at man ikke lader sig låse fast, men hele tiden ser muligheder for at dygtiggøre sig inden for sit felt og turde udvide, hvor der er muligheder, siger Carsten Madsen, Kommerciel Direktør i Øland.

Den filosofi fortsætter Øland med at drive forretning på i 2019. Virksomheden har nemlig startet året ud med et øget fokus på aggregater. (I produktporteføljen er lige nu blandt andet centralstøvsugere og varmegenvindingsanlæg, red.)

- Vi har indgået en aftale med en ny, stor leverandør, hvorfor vi satser på det danske aggregatmarked. Det bliver enormt spændende, og det kommer til at tilføre vores virksomhed en ekstra dimension, og ikke mindst give vores kunder mere værdi, siger Carsten Madsen.

Tidligere produktchef for aggregater, Bjarne Nielsen, afløses af Mogens Rasmussen, der skal være med til at nytænke det store fokus på aggregater:

- Hos Øland udvider vi hele tiden vores produktportefølje, og det kræver selvfølgelig nye kræfter, der kan være med til at løfte de opgaver, det bærer med sig. Denne gang er det aggregater, og i den forbindelse har Mogens Rasmussen nogle kompetencer, som vi kan drage nytte af, fortæller Bjarne Nielsen.

Og den nu forhenværende produktchef ser frem til at skulle tilbringe mere tid på landevejene fremover:

- Jeg startede min tid hos Øland som sælger, så blev jeg produktchef, og nu skal jeg i gang med at sælge igen, og det er dét, jeg brænder allermest for; at hjælpe vores kunder med at vælge lige netop den løsning, der kan gøre en forskel for dem.

Bjarne Nielsen lægger da heller ikke skjul på, at den nye aggregatindsats er et vigtigt skridt for Øland:

- Det duer ikke at lægge sig ned og sige, at det gik godt sidste år, så nu fortsætter vi på samme måde i det nye år. Jeg har været hos Øland i snart 12 år, og det der driver os, er lysten til at gå nye veje. I år betyder det, at vi går all in på det danske marked for aggregater.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078