23948sdkhjf

Rekord: Årets Håndværker sprænger rammerne

I denne uge offentliggøres finalisterne til Årets Håndværker i hele 44 kategorier mod 23 sidste år
Det gælder om at sidde klar på Facebook tirsdag, onsdag og torsdag i uge 8, hvis man vil se, hvem der er finalister til Årets Håndværker 2019
Allerede nu står det klart, at awardshowet i 2019 kommer til at gå over i historiebøgerne som det største håndværker-awardshow nogensinde: Ikke alene skal der i år uddeles priser i hele 44 kategorier, hvor der i 2018 var 23 kategorier. Der er nemlig også indstiftet en helt ny pris til Årets Håndværkerlærling, ligesom selve awardshowet udvides til at forløbe over to hele aftener.

- Årets Håndværker 2019 kommer til at sprænge alle rammer for, hvad nogen nogensinde har gjort, og vi glæder os enormt meget til at byde alle velkommen og fejre de mange dygtige virksomheder, som i år dyster om de eftertragtede priser, siger medstifter Peter Birkelund fra anmeld-haandvaerker.dk, der står bag awardshowet i Cirkusbygningen i København i april måned.

- Vi har mange utroligt dygtige håndværkere i Danmark, som hver eneste dag yder toppræstationer ude hos kunderne i form af høj kvalitet, fantastisk service og knivskarp levering. Det er også baggrunden for, at vi har valgt at udvide antallet af priser. Der er efterhånden så stor kvalitet i det arbejde, der leveres ude hos kunderne, at flere fortjener den særlige anerkendelse, det er at blive finalist og vinde en pris.

Ekstra fokus på at skaffe lærlinge
Peter Birkelund understreger, at man i år har valgt at indføre den særlige lærlingepris Årets Håndværkerlærling som anerkendelse af den enorme betydning, det har for hele branchen, at der løbende kommer nye talenter til. Og dét kan en pris bl.a. være med til at sætte fokus på:

- Det er ingen hemmelighed, at byggeriet har en rekrutteringsudfordring blandt de unge, og vi har derfor det seneste år været i tæt dialog med en række andre aktører i byggeriet om at skabe en pris, som sætter ekstra fokus på emnet. Vi håber, at den kan være med til at åbne de unges øjne for de fantastisk mange spændende muligheder, de har i byggeriet.

Finalisterne til Årets Håndværkerlærling udvælges ligesom finalisterne til Årets Håndværker på baggrund af det forgangne års kundeanmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk, der behandles efter en unik algoritme udviklet på DTU, som garanterer en objektiv og upartisk udvælgelse.

Er man interesseret i at følge offentliggørelsen af finalisterne til Årets Håndværker 2019 live, skal man bare klikke ind på anmeld-haandvaerker.dks Facebook-side tirsdag, onsdag og torsdag i denne uge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078