23948sdkhjf

A. Enggaard fortsætter i Sønderborg – bygger 3.000 m2 kontor

Bitten & Mads Clausens Fond har sammen med A. Enggaard købt yderligere en af de ledige grunde i udviklingsområdet Byens Havn i Sønderborg.

I tråd med Frank Gehrys masterplan for området vil investorerne opføre et kontorbyggeri på grundstykke ved Videnshuset, der har været udbudt under navnet Kontor B.

- Inden for de kommende år vil vi sammen med A. Enggaard føje yderligere 3.000 m2 kontorareal til Byens Havn. Det er et nyt og vigtigt skridt i den samlede gennemførelse af masterplanen, og understreger vores fokus på at følge det projekt til dørs, som vi sammen med Sønderborg Kommune lagde grundstenen til i 2006, udtaler Peter M. Clausen, Formand for Bitten & Mads Clausens Fond. 

I forbindelse med designarbejdet for Byens Havn tegnede arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen forslag til byggeriet på grunden. Med grundkøbet på plads går investorerne videre med udarbejdelse af forprojekt med afsæt i dette projekt i forhold til arkitektur og dimensioner.

Succesfuld syddansk satsning 
Ved årsskiftet 2018 etablerede A. Enggaard A/S nyt kontor i Region Syd, med kontor i Fredericia. Det var bl.a. med henblik på at gøre sig mere synlige i det sydlige Danmark.

- A. Enggaard A/S har stået bag byggeriet af Videnshuset, der stod færdigt i 2013, og vi afleverer i foråret 2019 Alsik hotel og Spa. Begge byggerier ligger på Byens Havn, og det er glædeligt at vi nu kan bidrage til den fortsatte udvidelse af bydelen, via et spændende kontorbyggeri i tilknytning til Videnshuset, siger Palle Priska, afdelingschef A. Enggaard. 

Planerne for den nyindkøbte grund betyder, at der også i de kommende år vil være byggeaktivitet langs havnen.

Opførelsen af det nye kontorbyggeri påbegyndes i 2019 og forventes at stå færdig i 2020. Af hensyn til de kommende hotelgæster i Alsik er det besluttet, at pæleramningen udføres i begyndelsen af 2019. Dermed er den mest larmende aktivitet overstået inden hotellet åbner den 6. maj. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125