23948sdkhjf

Sådan stopper du hackerne før de stopper dig, mester!

Syv gode råd til at sikre din virksomhed mod hackere
Digitaliseringen og effektive IT-værktøjer har for alvor fået tag i de små og mellemstore virksomheder. Men ned den øgede digitalisering er der også behov for at sikkerheden følger med. De IT-kriminelle bliver nemlig stadig mere opfindsomme.

Ifølge chefkonsulent i SMVdanmark, Magnus Christensen hackes og bruges mange mindre virksomheder som "bagdør" til større virksomheder.

SMVdanmark, der repræsenterer 18.000 små og mellemstore virksomheder, SMV’er, er godt klar over den sårbarhed og trussel mange SMV’er står overfor i dag, når det kommer til IT-sikkerhed. SMV’erne er et travlt folkefærd, der har nok at gøre med at passe deres virksomhed, men vil de også passe på deres virksomhed, så skal de prioritere IT-sikkerhed i langt højere grad end i dag.

- Mange SMV’er tænker nok, ”hvorfor skulle nogle hacke os, vi er jo uinteressante og har ikke de store statshemmeligheder”, men for hackerne kan de være et nemt og interessant bytte. Ofte har mindre virksomheder et mindre IT-setup og kan være en nem adgangsvej til større virksomheder. Så man skal ikke vide sig sikker, bare fordi man er en mindre virksomhed med to ansatte, siger Lars Magnus Christensen.

SMVdanmark har allieret sig med en såkaldt etisk hacker, der med skræmmende præcision har vist og forklaret, hvor let det er at hacke sig ind gennem trådløse netværk og virksomhedens computere.
Hans pointe er, at den enkelte virksomhed selv kan gøre meget for nedsætte risikoen for uindbudte cyper-gæster, ved at følge disse 7 råd.

SYD GODE RÅD MOD HACKING
• Indfør adgangsbegrænsning til bygninger og computersystemer
• Opdatér dit software
• Test IT-sikkerheden løbende
• Udarbejd en sikkerhedspolitik og beredskab
• Uddan dine medarbejdere i IT-sikkerhed
• Adskil personlig brug og professionel brug af IT
• Brug sikre adgangskoder og totrinsgodkendelse
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094