23948sdkhjf

Pimp selv din kassevogn med folie,mester!

Nu kan du designe din egen folieindpakning til varebilen
Når ordrebogen skal fyldes, og nye opgaver skal landes, er det altid værd at overveje, hvordan du kan skille dig ud fra konkurrenterne. Her kan markedsføringen være et godt sted at starte, men for mange håndværkere er det lettere sagt end gjort på grund af travle arbejdsdage på byggepladsen eller bag skrivebordet.

Det har varebilindretningsleverandøren Sortimo sat sig for at gøre noget ved. Firmaet har udviklet mySortimo Graphics, som er en nem og effektiv måde at sætte dit eget personlige præg på varebilen. Med en gennemført og iøjnefaldende folieindpakning kan du derfor nemt forvandle varebilen til et markedsføringsværktøj og altid give det bedst mulige indtryk til nye og potentielle kunder - selv når du er på farten.

Kun få klik væk
Ifølge Sortimos adm. direktør Michael Pettersson er idéen at hjælpe håndværkere og andre varebilbrugere med at opnå præcis det design, de ønsker, uden at det bliver for tidskrævende. Her gør mySortimo Graphics det nemmere end nogensinde at designe en skræddersyet folieindpakning med præcis dét look, du helst vil have.

- Du kan både vælge mellem en hurtig og enkel løsning, hvor folieindpakningen fremstilles ud fra de informationer, du giver, eller du kan gå den individuelle og kreative vej. Her designer du din helt personlige folieindpakning ved hjælp af professionelle designskabeloner. Mere behøver du faktisk ikke for at give din varebil et helt unikt præg, fortæller han.
Det hele foregår på computeren, hvor det er nemt at navigere rundt i det brugervenlige system, som ikke kræver kendskab til grafisk design. De professionelle designskabeloner guider dig igennem processen og gør det let at finde frem til lige nøjagtig dét look, du foretrækker.

Du kan for eksempel vælge kun at designe overflader, som er tilpasset din varebilmodel, så du undgår, at folieindpakningen ikke matcher. Og fremfor alt, så har du totalt prisoverblik gennem hele forløbet, så du undgår uforudsete omkostninger.
- Det har aldrig været lettere at få en varebil, der i den grad afspejler håndværkerens personlige stil, og som eksponerer hans firma præcis, som han eller hun ønsker. Du får en vaskeægte rullende reklamesøjle, som giver dig masser af merværdi i form af gratis eksponering, når du er på farten, fremhæver Michael Pettersson.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11