23948sdkhjf

SIF Gruppen etablerer ny afdeling

Installatørfirmaet tager konsekvensen af et stadig stigende behov for specialisering

Som en ny hjørnesten i SIG Gruppens vækst- og udviklingsstrategi etablerer installatørfirmaet nu eget uddannelsesakademi, SIF Akademiet. 

Det sker i en nyoprettet afdeling med eget logo og brand samt egen økonomi og selvstændigt ansvar for ’on-boarding’ i forbindelse med rekruttering samt uddannelse af virksomhedens medarbejdere og over 80 lærlinge. 

Ifølge administrerende direktør Lars Mejlby sker det i erkendelse af, at behovet for specialisering går én vej. 

- Samtidig oplever vi, at vores lærlinge er klar til mere, end de får på skolerne. Vi ser et generelt behov for at supplere og øge kvaliteten i elbranchens uddannelser, så de i højere grad understøtter de behov og krav, som el-branchen møder i dagligdagen, siger Lars Mejlby i en pressemeddelelse om det nye akademi. 

Det nye akademi starter med mere end 200 forskellige kurser, der afsluttes med et digitalt kursusbevis og spænder over hele paletten fra faglig uddannelse til personlig udvikling. 

De langsigtede planer rækker også ud til kunder og samarbejdspartnere, pointerer Lars Mejlby og uddyber, at man på længere sigt håber at gennemføre målrettede certificerede lederuddannelser.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078