23948sdkhjf

Solid profil bag roret hos gulvproducent

Ny teknisk konsulent med 30 års erfaring
Det er mere end 30 års solid brancheerfaring, der netop er trådt ind på holdet hos ARDEX og nu kommer producentens jyske og fynske kunder til gode: Virksomheden har således i marts ansat tidl. Tæppeland-butikschef Hans B. Ulriksen (57) som ny teknisk konsulent i det sydlige Jylland og Fyn.

ARDEX leverer hurtigt hærdende og hurtigt tørrende gulv- og vægprodukter til professionelle gulvlæggere, murere og malere, og adm. direktør Michael Nielsen er ikke i tvivl om, at tilgangen af Hans B. Ulriksen vil styrke virksomhedens rådgivnings- og servicemuligheder betragteligt:

- Det glæder mig at byde Hans velkommen på holdet. Jeg er overbevist om, at hans brede erfaring fra branchen og store produktviden bliver en kæmpe gevinst for kunderne, så vi også fremover kan levere løsninger, service og rådgivning fra øverste hylde.

Hans B. Ulriksen startede sin salgskarriere i slutningen af 1980’erne i Tæppeland-koncernen, hvor han bl.a. gennem 10 år var butikschef i Esbjerg. Derefter gik turen bl.a. til Scandinova, Danmarks største gulvgrossist, hvor han har været salgschef i 10 år.
Senest har Hans B. Ulriksen gennem de seneste to år gennemført en akademiuddannelse i salgsledelse på Erhvervsakademiet Lillebælt (EAL). Han fortæller:

- Gulvbranchen er kendetegnet ved, at der sker en masse på produktfronten hele tiden, så det er vigtigt for gulvlæggerne at holde sig opdateret. Her har vi som leverandører en vigtig opgave at løfte, og ARDEX er en af dem, som gennem mange år har været kendt for at gøre rigtigt meget inden for både rådgivning, efteruddannelse og opkvalificering af kunderne, siger Hans B. Ulriksen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219