23948sdkhjf

Direktørskifte i stort, familieejet malerfirma

Globe Malerfirma A/S har foretaget en ændring i ledelsen. Medejer Annette Thomsen er ny direktør efter Per Thomsen, der fortsætter i en nyoprettet stilling som markedschef. Baggrunden for ændringen er dels en beslutning om at styrke driften i virksomhedens afdelinger, dels at styrke salgsindsatsen på landsplan.

Globe Malerfirma A/S beskæftiger i dag ca. 100 faglærte bygningsmalere, og er i dag et af Danmarks største familieejede malerfirmaer. Firmaet blev etableret i 2001 af Per og Annette Thomsen i Esbjerg. Firmaet har i dag sin administration i Esbjerg samt afdelinger i Aarhus, Vejle og Odense.

Globe Malerfirma A/S har gennem de seneste år udviklet eget koncept til specielle og meget store opgaver, der skal løses hurtigt og effektivt. Dette koncept har vundet stor accept og anvendelse hos bl.a. mange af landets største byggefirmaer og erhvervsvirksomheder samt offentlige bygherrer, bl.a. hospitaler.

Globe Malerfirma A/S samarbejder med Jysk Spartel Teknik ApS og Midtjysk Spartelfirma ApS, der ejes af Per og Annette Thomsens sønner, Nick og Steffen Thomsen. De to spartelfirmaer beskæftiger tilsammen ca. 40-50 medarbejdere, og udfører opgaver i hele landet inden for spartling af vægge og lofter i nybyggeri og renoveringsprojekter
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.167