23948sdkhjf

DM i Skills handler også om kvalitetssikring

Der står også digital, webbaseret kvalitetssikring og dokumentation på programmet, når elektrikerlærlingene i disse dage dyster om podiepladser ved DM i Skills i Næstved.

En del af de opgaver, som elektrikerlærlingene skal løse handler nemlig netop om kvalitetssikring og det løses via sags- og ordrestyringsværktøjet Minuba.

- Der er allerede mange af lærlingenes mestre som bruger Minuba og vi har stillet vores værktøj til rådighed på flere erhvervsskoler, så eleverne på den måde får en realistisk tilgang til uddannelsen også når de er på skoleophold, forklarer koncernchef Casper Hassø Nielsen, Minuba, som er medsponsor og som selv for anden gang deltager med en stand på DM i Skills.

- Vi vil gerne være med til at udvikle hele håndværksbranchens måde at tænke og drive virksomhed på. Derfor synes vi, at det er vigtigt at sætte et positivt fokus på håndværksfaget, som et ambitiøst valg med mange muligheder. En god forretning er baseret på dygtige og kompetente medarbejdere, og det starter allerede på skolebænken, fremhæver Casper Hassø Nielsen.

DM i Skills løber af stablen fra den 4. til den 6. april i Næstved

Læs mere - blandt andet åbningstider - om DM i Skills her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125