23948sdkhjf

Sanistål indgår stor aftale om el-værktøj

Sanistål tilføjer nu 700 nye produkter til deres sortiment, efter de har indgået en samarbejdsaftale med Milwaukee, der producerer Heavy Duty el-værktøjer, såsom boremaskiner, vinkelslibere, bajonetklinger m.m. til en lang række brancher.

- Aftalen med Milwaukee er en del af en overordnet multibrand-strategi, siger kategorichef hos Sanistål, Peter Christiansen.
- Multibranding er vejen frem for Sanistål, da de danske virksomheder i stigende grad ønsker at benytte sig af en enkelt leverandør, der kan tilbyde flere brands på hele produktpaletten – fra power tools til arbejdstøj. Vores nye Milwaukee-aftale understøtter den strategi, fremhæver Peter Christiansen.

Ifølge Peter Christiansen benyttes el-værktøj i dag i flere brancher, og netop derfor er Milwaukee den perfekte samarbejdspartner for en grossistvirksomhed som Sanistål, der leverer værktøj til en række industrier:

- El-værktøj er ikke længere en værkstøjskategori for sig selv, men fås i forskellige serier, der passer til de individuelle brancher og industrier, såsom VVS, håndværkere, den tunge industri osv. Værktøjets funktioner skal nemlig passe til den opgave, der skal løses. Her passer Milwaukees heavy duty-værktøjer til flere industrier. Fælles for de fleste Milwaukee-værktøjer er nemlig, at de kommer med et kraftfuldt litium-batteri, der virkelig giver maskinerne et ekstra boost, forklarer Peter Christiansen.

Sporing af værktøjet
- Milwaukee tilbyder også en af de nyeste teknologier på markedet, hvor man med deres One-Key-teknologi bygger et digitalt hegn rundt om byggepladsen, så maskiner bliver låst, hvis de bevæger sig uden for området, fortæller han.

Milwaukees serie af el-værktøjer kan forbindes til en app på mobilen, hvilket giver kunderne mulighed for via app’en at holde det fulde overblik over beholdningen af værktøj og udstyr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078