23948sdkhjf

Snedkeri solgt med blandede følelser

STB Snedkeri, ejet af STB Byg, er solgt til dørproducenten Doorflex, der laver brandskydedøre i træ.

Det oplyser virksomhederne i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for at overdrage nøglerne til Henrik Damgaard Hansen (direktør i Doorflex, red.), som gennem mere end 20 år har drevet virksomhed indenfor samme branche. Vi afleverer en sund forretning med dygtige medarbejdere, et unikt produktprogram og et godt netværk mod kunder og leverandører, og vi tror på, at STB Snedkeri i det nye set up, vil få de bedste vilkår for vækst, siger Jens Winther, administrerende direktør i STB Byg.

STB Snedkeri har gennem de seneste år afsøgt mulighederne for at videreudvikle snedkeriet, og det er resultatet af de bestræbelser, der nu får STB Byg til at overdrage snedkeriet til Doorflex.

Det har nemlig været vigtigt at finde en ny ejer, der fortsætter aktiviteterne i samme ånd - og det har man fundet i Doorflex:

- Det er selvfølgelig med blandede følelser, at vi i dag annoncerer, at STB Snedkeri pr. 1. maj er solgt til Doorflex. Vi er ikke i tvivl om, at det er den helt rigtige beslutning for snedkeriet, selvom det betyder et farvel til et forretningsområde med en helt særlig plads i STB Byg-historien, siger Jens Winther.

- Vi siger farvel til en flok dygtige og loyale medarbejdere, men siger samtidig et goddag til en ny samarbejdspartner og leverandør af brandelementer, fortsætter han.

Udvidelse af forretningen 
Også hos Doorflex ser man frem mod, at snedkeriet kommer i hænderne på sine nye ejere 1. maj. 

Med købet af snedkeriet udvider branddøreproducenten sine forretningsområder, eftersom snedkeriet de seneste 15 år har specialiseret sig i produktion af glasskillevægge og brandelementer.

Seneste produktlancering er et certificeret udvendigt træ/aluminium brandvindue, og det en oplagt retning for Doorflex.

- Det er en stor glæde for mig at få mulighed for at overtage STB Snedkeri, da jeg tror på, at synergien mellem de to virksomheder, giver grobund for vækst på begge områder, idet vi kan tilbyde vores kunder æstetiske løsninger, som samtidig har de myndighedsgodkendelser, som kræves iht. den skærpede lovgivning omkring brand, siger Henrik Damgaard Hansen om snedkeriet, der foruden de sidste års fokus på brandelementer tidliger har arbejdet med "nicher" som produktion af campinghytter i 1980’erne til møbelproduktion for Jysk i 1990’erne.

Snedkeriet vil pr. 1. maj 2019 skifte navn til Doorflex A/S og vil som udgangspunkt fortsætte sine aktiviteter på Skovbøllingvej 17 i Jelling.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094