23948sdkhjf

Strategisk opkøb: Dolle køber konkurrent

Sogem Group er fremover en del af den nordvestjyske virksomhed

Den belgiske trappevirksomhed Sogem Group har ikke længere en belgisk ejer.

I stedet er virksomheden overgået til den danske trappeproducent Dolle med fabrik i den nordvestjyske by Frøstrup.

- Vi har igennem længere tid ønsket at styrke vores salgsplatform i Vesteuropa og glæder os over, at det er lykkedes igennem opkøbet af Sogem SA, siger administrerende direktør i Dolle, Francois Grimal, i en pressemeddelelse.

- Vi har søgt efter relevante opkøbsmuligheder og har med Sogem Group fundet en virksomhed, der deler vores vision og forretningsfilosofi, fortsætter han.

Vigtigt strategisk opkøb
Det er langt fra tilfældigt, at Dolle opkøber belgiske Sogem Group.

Med opkøbet fortsætter Dolle sin strategi om etablering af egne salgsselskaber i Europa, og samtidig er investeringen et tilkøb af en veldrevet produktionsvirksomhed. 75 af Sogems 100 medarbejdere er nemlig beskæftiget på virksomhedens fabrik i Rumænien, mens resten holder til på hovedkontoret i Belgien. 

- Opkøbet er af stor strategisk vigtighed for os, da vi med dette cementerer vores position på det vesteuropæiske marked og nu bevæger os mod en samlet omsætning tæt på 350 mio. kr., siger Francois Grimal.

Sogem Group fortsætter under Dolle som et selvstændigt datterselskab. Der er ikke planlagt ændringer i forhold til Sogems nuværende lokaliteter - hovedsædet i den belgiske by Charleroi og fabrikken i Rumænien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125