23948sdkhjf

Grundsten lagt til nyt byggevarehus i Gladsaxe

Stemningen var høj, da Bauhaus fejrede opstarten på sit 18. byggevarehus i Gladsaxe med nedlæggelse af grundsten og fest for 90 samarbejdspartnere, leverandører og Bauhaus- medarbejdere. Gladsaxes borgmester Trine Græse glædede sig til de mange nye lokale arbejdspladser og et bæredygtigt byggeri.
Bauhaus’ adm. direktør, Mads Jørgensen, var glad for endelig at åbne i Gladsaxe – en placering, der har været på ønskelisten siden 2010.

Det har været vigtigt for både BAUHAUS og Gladsaxe kommune at få et bæredygtigt og grønt byggeri:
- Vi har stillet store krav til det færdige projekt og vægtet arkitektur og grønne omgivelser højt – og haft en god dialog med Bauhaus om det i processen. De har været rigtig gode til at visualisere det færdige byggeri gennem tegninger og film, så vi kunne se, hvordan byggeriet vil se ud fra alle vinkler. Jeg synes, vi er endt med et godt resultat med masser af beplantning, som danner en ny smuk afgrænsning for byggeriet og den kommende letbane, fastslog borgmester Trine Græse.
Byggevarehuset får regnbede til opsamling af tagvand, solceller og beplantning på taget, der skal forsinke regnvand.

Forbedrede tilkørselsforhold
Administrerende direktør i Bauhaus, Mads Jørgensen, er glad for at komme i gang med det nye byggevarehus:
- Endelig er vi på vej! Gennem del år har vi forsøgt at få en placering i Gladsaxe, og vi har afsøgt mange mulige placeringer siden 2010. Vi ville gerne have haft mere plads, men det er lykkedes os at få plads til 12.500 m2 og havecenter og drive-in. Og placeringen er perfekt. Tilkørselsforholdene er rigtig gode, både fra Ring 3, Helsingørmotorvejen og Hillerødmotorvejen - og med letbanen lige udenfor døren fra 2025.
BAUHAUS er gået sammen med Gladsaxe Kommune om at etablere et nyt lyskryds i erhvervsområdet Mørkhøj for at forbedre trafikforholdene og sikre gode og sikre tilkørselsforhold

Byggevarehus nummer 18
- På godt jysk går det vist helt OK i Bauhaus. Vi har gang i en god udvikling og har fremgang i Danmark – det er også derfor, vi tør ekspandere med vores byggevarehus nummer 18, fortæller Mads Jørgensen. Det er vores fokus på service og rådgivning, et sortiment på 120.000 varer og så vores sats på erhvervskunderne – små og mellemstore håndværkervirksomheder – der har givet pote.

Bauhaus har allerede byggevarehuse i Valby, Glostrup og Ishøj og kan med det nye byggevarehus servicere sine mange kunder i den nordlige del af Storkøbenhavn bedre.
Gør-det-selv-folket og håndværkerne får dækket deres behov for værktøj, malervarer, el-artikler, VVS, fliser, opbevaringsløsninger, gulvbelægning, træ og bygningsartikler - og bolig- og haveentusiasterne kan boltre sig i en stor boligafdeling med lamper, isenkram, planter og haveartikler.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094