23948sdkhjf

Ny VW Transporter til efteråret

Volkwagens nye Transporter T 6.1 med et nyt design, infotainmentanlæg og masser af assistentsystemer

Til efteråret kommer den nye VW Transporter 6.1, der har fået en gennemgribende opdatering med nyt design og nye infotainmentanlæg og assistentsystemer.

Transporter 6.1 kommer i et stort antal varianter fra kassevogn over kombi til ladvogn med enkelt- eller dobbeltkabine. Man har bevidst valgt betegnelsen 6.1, for det er den sjette generation af Transporter, som oprindelig er fra xxxx.

Blandt de tekniske opdateringer er skiftet fra hydraulisk til elektro-mekanisk servostyretøj. Det har givet mulighed for at udstyre bilen med et bredt udvalg af nye assistentsystemer, der øger sikkerheden og gør bilen nemmere at håndtere i arbejdsdagen.

De nye assistentsystemer omfatter teknologier som Lane Assist (holder bilen i sin vognbane), Park Assist (automatisk styring ved parkeringsmanøvrer), aktiv sidebeskyttelse (advarer, hvis bilen er tæt på forhindringer eller fodgængere), Rear Traffic Alert (giver sikkerhed, når der bakkes ud af en parkeringsbås) og Trailer Assist (automatisk styring gør det nemt at manøvrere med en trailer).

Række af nye assistentsystemer er suppleret med Vejskilteassistent (registrerer vejskilte og informerer føreren om disse via navigationssystemet) sidevindsassistent, der stabiliserer bilen, hvis den bliver ramt af kraftig sidevind. Blandt standardudstyret kan også nævnes Multikollisionsbremse og Hill Start Assist.

Nemmere arbejdsdag
Udover det høje sikkerhedsniveau er hverdagens arbejde i Transporter 6.1 blevet lettere takket være en række features i den nydesignede kabine. Det inkluderer et 230-volt stik ved førersædet og et låsbart aflæggerum under det dobbelte bænksæde i passagersiden.

Samtidig er Transporter 6.1 blevet udstyret med mulighed for at laste længere objekter, da de nu kan skubbes helt frem under det dobbelte bænksæde i passagersiden. Denne detalje udvider lastrummets længde fra 2.450 til 2.800 mm, og i versionen med lang akselafstand øges det fra 2.900 til 3.300 mm.

Transporter 6.1 er også udstyret med et separat låsbart lastrum som standard på kassevogns- og kombi-udgaven. Det gør det muligt at aflåse lastrummet separat fra kabinen, så du enten kun aflåser lastrummet eller kabinen.

Senere kommer Transporter med en såkaldt kurér-version, der har et ekstremt robust layout i forhold til de dele af bilen, der udsættes for høj belastning så som strømfordeler, batteri og drivaksler.

Volkswagen Erhvervsbiler har skræddersyet arbejdspladsen i Transporter 6.1 til den nye digitale verden. Som ekstraudstyr tilbydes tredje generation af Volkswagens MIB-infotainmentsystem, der giver mulighed for at benytte nye applikationer og online-services. Den vigtigste detalje ved de nye infotainmentsystemer er det integrerede SIM-kort, der åbner muligheder for at benytte en stribe af web-baserede funktioner og services.

Fra 90 til 199 hk
Transporter 6.1 kommer med en række raffinerede og brændstoføkonomiske 2-liters turbodieselmotorer. 2,0 TDI-motorerne yder henholdsvis 90 hk, 110 hk, 150 hk og 199 hk. De opfylder alle Euro-6d-TEMP emissionsstandarden. 150 hk og 199 hk versionerne kan desuden bestilles med 4MOTION-firehjulstræk.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078