23948sdkhjf

To håndværkere skraber sig til en million

Det har været en ekstra dejlig påske for to gode håndværker-kollegaer fra Aabenraa Kommune. De lagde nemlig ud med at skrabe sig til en million kroner i Danske Spils påske skrabelod, hvor det gælder om at finde frem til 20 påskeæg.

- Vi kører i samme bil og bruger dermed mange timer sammen. Så vi har sådan en aftale om, at nogle gange køber jeg et skrabelod, og nogle gange gør han. Og alt hvad vi skraber sammen, det skal deles, fortæller den heldige vinder til Danske Spil.

Det er forskelligt hvilke skrabelodder de to kollegaer køber, men den heldige vinder mente, at han var i en heldig stime med Danske Spils Påskeæg, da han nogle uger før, havde vundet 10.000 på et lod, han havde købt til familien.

- Man siger jo alle gode gange tre. Så jeg tænker, at jeg skal spille Eurojackpot på fredag, siger han med et grin.

Den pågældende dag, hvor de vandt, havde de to håndværkere gået udenfor og arbejdet hele dagen og var ved at løbe tør for energi.

- Vi kørte hen i Fakta for at købe en Cult for lige at få energiniveauet op igen. Jeg snuppede lige to påskeskrab med i farten. Den første var der ikke noget på, men jeg skal da love for, at vi fik noget af et adrenalinkick på den anden. Du ved, man sidder der og skraber og mangler altid kun en. Men da jeg tog det sidste felt, kom det 20. påskeæg frem. Det var for sindssygt.

De to kollegaer talte påskeæggene tre -fire gange, inden de kørte tilbage til Fakta for at få loddet præmiesøgt. Derefter kørte de direkte i banken.

- Vi var flade af grin, da vi kom tilbage på byggepladsen. Og det har vi nærmest gjort lige siden, når vi ser hinanden. Det er så surrealistisk, lyder det.

Manden, der omtaler sig som ”helt almindelig lønslave” har aldrig oplevet at have så mange penge stående på kontoen.
- Man er jo vant til at kontoen kun er i plus, når der lige er gået løn ind. Så at der lige pludselig står en et tal med en frygtelig masse nuller bagved er jo bare vanvittigt.

Pengene skal i første omgang bruges til at komme af med lidt smågæld og til en rigtig god sommerferie med børnene.
- En halv million er jo ikke nok til at man går ind til chefen og siger op. Men det kan give os en masse oplevelser med vores børn, som vi ellers ikke ville have haft råd til. Så det er simpelthen så skønt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125