23948sdkhjf

Stor vindues-udskiftning på Amager

250 vinduer på Amager Fælled Skole er ved at blive skiftet ud med nye fra Frovin Vinduer & Døre. Så når skolens 800 elever er tilbage efter sommerferien, skal de gerne opleve klasselokaler med et helt andet indeklima. 

- De gamle vinduer var efterhånden ved at være så slidte og udtjente, at det forårsagede træk og kuldenedfald. Derfor var det blevet tid til nye, og de er nu ved at blive skiftet ud sideløbende med, at eleverne har deres undervisningsgang, hvilket kræver stor fleksibilitet fra entreprenøren, siger head of sales i Frovin Vinduer & Døre, Claus Haastrup, i en pressemeddelelse. 

På Amager Fælled Skole skal de nye vinduer sammen med blandt andet nye akustiklofter, som også er en del af den omfattende renovering, således bidrage til, at eleverne fremadrettet har endnu bedre indeklima og dermed også undervisningsvilkår. Det fortæller Svend Eichstedt, som arbejder hos entreprenørkoncernen Einar Kornerup, der er hovedentreprenør for renoveringsprojektet: 

Renoveringen af Amager Fælled Skole

Bygherre: Amager Fælled Skole

Hovedentreprenør: Entreprenørfirmaet Einar Kornerup, entreprenørkoncernen Einar Kornerup

Totalrådgiver: Nøhr & Sigsgaard Arkitektfirma

Vinduesleverandør: Frovin Vinduer & Døre

- Bygherren havde ønsker til både funktionalitet og udseende, så skolens to bygninger, der er opført i henholdsvis 1910 og 1917, bevarer deres charmerende udtryk, men samtidigt danner rammerne for et godt indeklima, der forbedrer det fysiske undervisningsmiljø på skolen, siger han. 

Renoveringsarbejdet af Amager Fælled Skole omfatter blandt andet ombygning af de to eksisterende bevaringsværdige skolebygninger, mens en ny toetagers bygning bliver opført, som skal bruges til skolens musikundervisning og auditorieformål. 

Projektet udføres i to etaper og strækker sig fra august 2018 til medio 2020.

Frovin Vinduer og Døre blev grundlagt i 1975 og har siden 2006 været en del af vindueskoncernen Inwido.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11