23948sdkhjf

Teknikentreprenør og Bygningsstyrelsen suspenderer 12 ansatte

Teknikentreprenøren Kemp & Lauritzen A/S har suspenderet fire medarbejdere, og Bygningsstyrelsen har suspenderet otte medarbejdere for mistanke om snyd med it-udstyr.

Det bekræfter begge parter i pressemeddelelser.

Hvad medarbejderne konkret er under mistanke for, fremgår ikke tydeligt, men forholdene beskrives som "uregelmæssigt indkøb af  IT-udstyr i forbindelse med en serviceaftale mellem Bygningsstyrelsen og Kemp & Lauritzen".

Det skulle dreje sig om IT-udstyr for cirka 175.000 kr., ifølge Kemp & Lauritzen, hvis øverste ledelse orienterede Bygningsstyrelsen, da det stod klart for dem, at uregelmæssigheder havde fundet sted.

- Vi har via vores interne kontrolsystemer konstateret uregelmæssigheder, der vedrører indkøb af IT-udstyr, som er blevet viderefaktureret under en anden betegnelse. I forlængelse af vores egen undersøgelse, har vi desuden iværksat en advokat- og revisionsundersøgelse, så vi sikrer, at vi får eksterne øjne på sagen, først og fremmest af hensyn til de suspenderede medarbejdere, siger Peter Kaas Hammer, der er adm. direktør hos Kemp & Lauritzen, i en pressemeddelelse.

Bygningsstyrelsen har efter rådgivning fra Kammeradvokaten på den baggrund suspenderet otte medarbejdere. Bygningsstyrelsen er fortsat bistået af Kammer-advokaten i sagen og i de videre undersøgelser.

Bygningsstyrelsen har aftalt med Deloitte, at de nu vurderer styrelsens godken-delsesproces for fakturaer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093