23948sdkhjf

Valgflæsk giver mavepine

I de kommende uger vil der bliver rørt godt og grundigt i den politiske gryde og vendt en masse valgflæsk på panden
Med udskrivelsen af Folketingsvalget har statsminister Lars Løkke Rasmussen for alvor sat de danske politikere og deres spindoktorer i gang med at få de politiske budskaber til at glide ned hos vælgerne.

Der er mange ingredienser i den ret, som politikerne koger sammen; nedslidning og seniorpension, indvandrere, asylansøgere, bandekriminalitet og social dumping samt ikke mindst erhvervslivets stigende behov for kvalificeret arbejdskraft.

I de kommende uger vil der bliver rørt godt og grundigt i gryden og vendt en masse valgflæsk på panden. Men allerede nu kan man forudse, at det politiske valgflæsk vil give fordøjelsesbesvær og mavepine hos en lang række af vælgerne.

For hvad enten den politiske anretning bliver rød eller blå eller en helt tredje farve, så skal den skylles ned med rigelige mængder forvisning om, at den er god for samfundet.

På den anden side, så har dansk politik aldrig været nogen gourmet ret, snarere god, solid husmandskost kreeret i et køkken med lidt støv og snavs i hjørnerne og en emhætte som er stoppet godt til af fedtet fra valgflæsket. Ingen Elitesmiley her.

Den kost har danskerne lært at leve af. Og ret beset, så handler det jo også om at sættet tæring efter næring. Måske i sær i et land, hvor et af de største samtaleemner er en lille halvrund mand som render rundt og brænder bøger

Gud ved om han kommer med i retten?

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093