23948sdkhjf

Ulykker får vognmand til at sælge sine lastbiler

Vognmand Steen Tofteng i Vallensbæk har sat seks af sine lastbiler til salg. Årsagen er, at han ikke kan skaffe tilstrækkeligt med erfarne chauffører, og at hans firma derfor har haft masser af ulykker på grund af chauffører, der ikke kan styre de store maskiner.

Det fortæller TV2 Lorry på sin hjemmeside.

- Jeg må jo desværre sige, at vi har opgivet det med at få nogle flere chauffører. Sidste år havde vi 21 lastbiler, men der var aldrig mere end 17 af dem ude at køre på en gang, simpelthen fordi vi ikke kunne skaffe chaufførerne til dem, siger Steen Tofteng til tv-stationen. Han er direktør for og indehaver af vognmandsselskabet Steen Tofteng A/S i Vallensbæk.

Chaufførmanglen betød sidste år, at han måtte hyre en del chauffører uden den store erfaring, og det var ikke nogen succes.

Til TV2 Lorry siger han, at det er "helt ubeskriveligt", hvad der var af skader i 2018 med nye folk. Blandt andet skete det to gange, at en kranbil kørte ind i en bro med kranen oppe, selvom der er store, gule advarselstrekanter inde i bilen og en akustisk alarm, der advarer chaufføren mod at køre med kranen oppe.

Steen Toftengs nyansatte chauffører lavede sidste år også skader på biler, en trailer, flere tagkonstruktioner, træer, en container, en carport, en gadelampe og en privat indkørsel. I alt lavede chaufførerne skader for 750.000 kroner, skriver TV2 Lorry.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094