23948sdkhjf

Overmontør er Årets Kollega

Der var inviteret til kæmpe fødselsdagsfest i fredags for EL:CONs 800 ansatte, da den eltekniske virksomhed fyldte 35 år i sidste uge.

Under festlighederne var der dog lidt mere at fejre for én særlig medarbejder, der fik sig noget af en overraskelse. Fredag kunne EL:CON nemlig også løfte sløret for, hvem der fik tildelt æren som Årets Kollega i vækstvirksomheden med afdelinger i hele Danmark. Valget faldt på Morten Busk Klitte, der til dagligt er overmontør i serviceafdelingen i Viborg.

- Jeg er meget glad for den ære, det er at blive årets kollega, men jeg er også meget overrasket. Jeg arbejder ikke bevidst på at være en super kollega, når jeg møder om morgenen. Jeg tror bare, det falder mig naturligt at være der for mine kollegaer, siger Morten Busk Klitte.

Det er medarbejderne selv, der har indstillet deres kollegaer til prisen, og i år havde EL:CONs dommerjury modtaget 93 nomineringer af 65 forskellige medarbejdere – begge dele er flest nogensinde.

Primusmotor for godt humør
Om nomineringerne og kåringen af Årets Kollega lyder det fra adm. direktør Jesper Knudsen:

- De mange nomineringer vidner om, hvor mange dygtige kollegaer vi har, der hver dag knokler rundt om i landet. Vi er utroligt stolte af hele vores store team, og de mange nomineringer vidner om, at vi har mange vindere ombord. Selvfølgelig skal der lyde et særligt tillykke til Morten Busk Klitte, der af sine kollegaer beskrives som et naturligt samlingspunkt og som en kollega, der formår at berige sine kollegaer både socialt og fagligt.

Hele fem kollegaer havde indstillet Morten til titlen som Årets Kollega, og blandt nomineringer lød det fra kollegaerne, at Morten er en super primusmotor for godt humør, et naturligt samlingspunkt og i besiddelse af en arbejdsmoral i top, ligesom han altid er klar til at tilbyde en hjælpende hånd.

- I EL:CON tror vi på, at glade medarbejdere giver tilfredse kunder. Derfor arbejder vi hver dag for at gøre vores arbejdsplads endnu bedre. Vi skal fejre vores succeser, anerkende den gode indsats og belønne de kollegaer, der går forrest, siger Jesper Knudsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.468