23948sdkhjf

Vestjysk entreprenør udvider ejerkredsen

Samtidig skiftes der ud i i toppen

Østergaard Entreprise med hovedsæde i Esbjerg sætter gang i et generationsskifte.

1. maj er ejerkredsen udvidet med ny medejer, og samtidig rokeres der i toppen. Det skriver fjernvarme-entreprenøren i en pressemeddelelse.

Brian Kirkegård Buelund Jensen indtræder som medejer af firmaet og skal fremover varetage stillingen som administrationschef i Østergaard Entreprise.

Knud Erik Madsen, der har erfaring fra fjernvarmebranchen gennem de sidste 35 år, indtræder samtidig som administrerende direktør i stedet for Jimmy Østergaard, der bliver ny bestyrelsesformand.

Jimmy Østergaard har tidligere overtaget Ingeniørfirmaet Mogens Præst ApS og er i dag ejer og direktør i firmaet. Ingeniørfirmaet leverer en lang række ydelser og produkter til fjernvarmesektoren med fokus på isolerede fjernvarmeskabe og løsninger i forbindelse med afspærring, alarm, styringer og husindføring. Han vil fortsat have ejerskab i Østergaard Entreprise og udføre udvalgte opgaver, men han vil samtidig koncentrere kræfterne i Ingeniørfirmaet Mogens Præst.

I Odense blev Søren Zeberg afdelingsleder den 1. marts 2019, og den 1. juni 2019 er Jeppe Kanstrup Glesner ansat som afdelingsleder i Jylland. Jeppe Kanstrup Glesner er uddannet maskinmester og kommer fra en stilling som projektleder i Fjernvarme Horsens.

- Med de stigende aktiviteter i Østergaard Entreprise A/S er det naturligt, at vi sikrer optimale vilkår på ledelsesplan, og samtidig sikrer firmaet en positiv udvikling med en opstart på et generationsskifte, skriver Østergaard Entreprise, skriver virksomheden i pressemeddelelsen.

Østergaard Entreprise havde i 2018 en bruttofortjeneste på 50,5 mio. kr. og et overskud før skat på 1,9 mio. kr. Medarbejderstaben er de seneste år vokset kraftigt og tæller i dag godt 70.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101