23948sdkhjf

Vinduesproducent ansætter 30 nye medarbejdere

Outline Vinduer i Farsø har i løbet af de seneste måneder fået en markant større ordreindgang end forventet. Derfor ansætter vinduesproducenten nu hele 30 nye medarbejdere.

Det oplyser Outline Vinduer i en pressemeddelelse. 

Firmaet, som sælger sine produkter gennem trælaster og byggemarkeder landet over, har været igennem den omfattende ansættelseproces de seneste syv uger. 

- De seneste måneder har vi oplevet en markant større ordreindgang end forventet, hvilket blandt andet skyldes, at det på trods af ryster om aftagende vækst fortsat går godt i byggeriet, og at der er en stigende efterspørgsel på nogle af vores nyeste produkter og koncepter, fortæller direktør i Outline Vinduer, Jens Sørensen, i pressemeddelelsen.

- Den udvikling er nu resulteret i, at vi har måttet øge kapaciteten i produktionen og således opruste medarbejderstaben med 30 nye medarbejdere. De skal primært arbejde i aften- og nattehold, og til trods for at det altid er svært at mande op på de skift, er det faktisk gået rigtig godt med at rekruttere, og vi er lykkedes med at få nogle nye, dygtige medarbejdere ind, uddyber han.

Outline Vinders medarbejderstab er således i løbet af de seneste syv uger vokset fra 255 til 285 ansatte, som har deres daglige gang på fabrikken i Farsø. 

Behovet for mere arbejdskraft skal også ses i lyset af, at vinduesproducenten tidligere på året lancerede et nyt Daylight-vindue, et 2-lags vindue med energimærke A på hylderne hos de danske trælaster og byggemarkeder. Her forventer Jens Sørensen nemlig også, at det fremadrettet – foruden det i forvejen opadgående salg – vil sætte yderligere gang i hjulene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094