23948sdkhjf

Stor byggecenterkæde får Festool på hylderne

Festool og Stark er i fuld gang med få et samarbejde i gang. Samarbejdet er startet her i 2019 og i første omgang kan håndværkerne nu finde Festool-værktøj og -udstyr på hylderne i udvalgte butikker.
PR-ansvarlig hos Festool, Rikke Geert, fortæller, at det er en utroligt spændende proces at starte et samarbejde med Stark:

- Det giver nogle nye muligheder for alle parter, og jo specielt for håndværkerne, som længe har efterspurgt vores produkter hos Stark. Vores mission er at hjælpe professionelle håndværkere med at blive succesfulde og stolte, og der passer Stark godt ind i vores ånd, fremhæver Rikke Geert.

- Vi bestræber os på at klæde alle autoriserede Festool forhandlere godt på, så kunderne får en god oplevelse og føler sig godt vejledt ude i butikkerne. Vi lægger ikke skjul på, at vi har nogle forventninger til vores samarbejdspartnere. Og alle autoriserede forhandlere har samme betingelser hos os.

Det er vigtigt for Festool, at forhandlerne ønsker at udvikle sig sammen med Festool ved for eksempel at sørge for, at butikspersonalet og konsulenter kender vores produkter så godt, at de kan give den bedste rådgivning.
Vi kender vores kunders branche og sætter os godt ind i deres hverdag. Derfor udvikler og forbedre vi hele tiden vores produkter, så det gør håndværkernes hverdag enklere og mere effektiv og med fokus på et bedre arbejdsmiljø.
Vi glæder os til at give Stark den bedste start og sørge for at de kan give vores fælles kunder - håndværkerne - en god oplevelse og en god hverdag med vores værktøj, siger Rikke Geert.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094