23948sdkhjf

Tømrerfirma flytter fra Karlslunde til Greve

Tømrerfirmaet Sten Jensen på Kildegangen 7 i Karlslunde skal flytte til Korskildemark 4 i Greves industrikvarter Greve Main tæt ved motorvejen. Det sker for at give det administrative personale og håndværkerne mere plads.

– Vi har opsagt lejemålet her i Karlslunde, fordi vi sidder rimelig tæt på kontoret og er vokset ud af rammerne og gerne vil have vores eget sted. Siden 2014 har vi haft fart på forretningen, siger ejer og daglig leder Rene Eichhorst, som forventer, at alle medarbejdere er rykket ind i de nye lokaler på Korskildemark 4 i Greve i løbet af juni 2019.

Mere plads
Bygningen er lige nu ved at blive gjort klar med installation af et nyt it- og sikkerhedssystem.

– Vi ser frem til at få mere plads på værkstedet og kontoret. Vi får også et indvendigt lager til vores værktøj, stilladser og materiel. Til gengæld får vi mindre plads udenfor til stilladser, skurvogne og containere. Det betyder, at vi skal sælge ud af vores ting og vænne os til at køre byggeaffaldet hen på genbrugsstationen med det samme, siger Rene Eichhorst.

Tømrerfirmaet Sten Jensen har specialiseret sig i renovering af større erhvervsbyggerier i Storkøbenhavn og har boet forskellige steder siden etableringen af firmaet i 1978. Rene Eichhorst har været medejer af firmaet siden 2011.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078